Nattstad?


Funderrar på att byta till nattstad eftersom denna bloggen är påväg neer! Börja tröttna på blogg.se och dess design så vill ha något nytt. Vill även ha fler läsare vilket man får via nattstad. Men får se hur det blir, meddelar såklart vad den nya bloggen kommer heta ifall jag byter! 
 

Kommentarer
Postat av: bianca

Hej Hanna! Om du har tid nu på sommaren att göra en ny header till mig så skulle jag vara tacksam! Du får gärna mejla mig om du är intresserad över det. Och du får ju självklart en länkning.
Mina önskemål (om det går) är att ha som http://tinkerbella.blogg.se/ jag skickar då bilder på mailen och så får vi skriva till varandra på mailen där. Hör av dig om du är intresserad! Jag tyckte det blev så bra sist när du hjälpte mig! Kram!

Svar: Hej Bianca, jag hjälper dig mer än gärna igen! Min photoshop är just nu inte hemma haha (ska strax få tillbaka den) efter det kan jag hjälpa dig, jag hör av mig :)jag har startat en ny blogg (http://www.nattstad.se/hannaashamn) så om det är så sen att jag hjälper dig så kan du få länka den bloggen haha :)
tack! Kram
Hanna Åshamn

2012-08-01 @ 11:29:53
URL: http://biancasvenssons.blogg.se
Postat av: Felicia

tycker att du ska ha kvar blogg.se :)
hörde att du designade bloggar kan jag få din mail? :D
kram!

Svar: Hej Felicia! Haha, jag har "tyvärr" redan fixat en ny blogg (http://www.nattstad.se/hannaashamn) följ mig gärna där :)Just för tillfället kan jag inte designa eftersom min photoshop dampar lite haha, men så fort den är ok så hör jag av mig :)
kram
Hanna Åshamn

2012-08-02 @ 22:38:04
URL: http://feliciassuperblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (lugn, bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0